Pianoles

Pianoles online

U speelt al piano en wilt Jazz leren spelen of u wilt beter leren improviseren?
U wilt piano leren spelen?
Aangezien ik in het midden van Frankrijk woon in de regio van Saint-Pourçain sur Sioule, zal ik u waarschijnlijk alleen online van dienst kunnen zijn! Via Skype of Facetime kan ik u online rechtstreeks les geven. De ervaring leert dat dit prima te doen is voor beide partijen.

U hebt recht op één gratis proefles van 30 minuten om het uit te proberen en te zien of het klikt.

De mogelijkheden
Ik hou rekening met de schoolvakanties bij het inplannen van de lessen.
U kunt vooraf zelf bepalen hoe vaak u les wilt volgen (één keer per week of per twee weken, 1 uur of 30 minuten per les).
Indien u behoefte hebt aan meer flexibiliteit, kunt u een 10-lessenkaart kopen. U bepaalt bij gebruik van de kaart zelf gedurende de cursus de frequentie van uw lessen en u plant ze zelf in overleg met mij. De enige beperking is dat u de kaart volledig dient te benutten in het lopende schooljaar; u verliest de op de kaart resterende lessen dus aan het eind van het lopende schooljaar.
Ik geef de reguliere – en online lessen vanuit mijn praktijk thuis. De vooraf geplande lessen worden gefactureerd in twee keer: de periode september-december en de periode januari-juni. De 10-lessenkaart wordt in één keer gefactureerd.

Tarieven

Duur/lesTarief/lesType
1 uur€34,50reguliere lessen
30 minuten€17,25reguliere lessen
1 uur€38,5010-lessenkaart
30 minuten€19,2510-lessenkaart

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden hier.